Zorgverzekering 2019

Zorgverzekeraars hebben hun zorgpakketten en premies voor 2019 inmiddels bekend gemaakt. 

Dit geeft u de mogelijkheid om te bekijken of uw huidige zorgverzekering nog wel bij u past en of u in 2019 voordeliger uit kunt zijn.

En wat is er veel om op te letten bij het vergelijken van de premies:
Heeft u wel of geen vrije zorgkeuze? Wat is de hoogte van uw eigen risico? Waar liggen uw zorgbehoeften? Hoe zit het met dekkingen in het buitenland?
Omdat een zorgverzekering geheel persoonlijk is, is het lastig om hierover advies uit te brengen.

Daarom hebben wij een module waarin u zorgverzekeringen van verschillende zorgverzekeraars met elkaar kunt vergelijken.

In deze module kunt u de premie van uw huidige zorgverzekering met de huidige vergoedingen en voorwaarden vergelijken met de premies van andere zorgverzekeraars. Ook kunt u een geheel nieuwe zorgverzekering samenstellen, gebaseerd op uw zorgbehoeften voor aankomend jaar.

Heeft u bijvoorbeeld de geboorte van uw kindje in de planning staan? Dan is het verstandig om eens te kijken naar de module voor kraamzorg.

U kunt met onze module de gewenste zorgverzekering direct afsluiten.

Verzekeren via de Amersfoortse, zowel individueel als collectief

De Amersfoortse biedt zowel individuele zorgverzekeringen voor particulieren, als collectieve zorgverzekeringen voor bedrijven.

Bereken hier uw premie.

Korting bij Menzis!

Past Menzis het beste bij u? Of bent u reeds verzekerd via Menzis? Dan kan onze collectiviteitskorting voor u voordelig zijn!

Bij het berekenen van de premie kunt u ‘Korting via een collectiviteit‘ selecteren.
Selecteer hier ‘Premarce‘; de korting wordt dan automatisch in de premie verrekend. U kunt vervolgens meteen uw verzekering tegen de premie met korting afsluiten.