Zakelijk

Zakelijke verzekeringen

Alle medewerkers van Premarce Advies zijn ervaren en gekwalificeerd in zakelijke schadeverzekeringen. Zo kunnen wij u verzekeren van het best passende advies!

Niet alle bedrijven zijn hetzelfde, daarom vergt het goed verzekeren van uw zaak en uzelf maatwerk. Wij hebben ervaring in vele diverse bedrijfstakken; van agrarische bedrijven tot medici, van horeca tot administratieve dienstverlening, van bedrijven in de bouw tot bedrijven in de techniek en zelfs landgoederen en VVE’s mogen wij met trots tot onze klantenportefeuille rekenen.

Doordat wij nauw contact onderhouden met uw accountant en/of loonadministrateur zal de informatievoorziening (bijvoorbeeld met betrekking tot schade) vlot verlopen.

Indien mogelijk bundelen wij uw ‘losse’ verzekeringen zo veel mogelijk tot één voordelig en overzichtelijk verzekeringspakket. Zo heeft u weinig administratieve rompslomp en door onze ruime keuze in verschillende maatschappijen bent u verzekerd van de best passende dekking met de best passende voorwaarden tegen een scherpe premie.

Toegevoegde waarde van Premarce Advies bij uw zakelijke verzekeringen

Inventarisatie

Wij kijken naar uw wensen en situatie en zoeken voor u naar de verzekering die het beste bij u past. Als blijkt dat bepaalde verzekeringen in uw situatie overbodig zijn zullen wij u dit ook vertellen.
Deze inventarisatie doen wij in de meeste gevallen bij u op locatie. Zo heeft u meteen de mogelijkheid om uw vragen te stellen en eventuele opmerkingen of aanvullingen door te geven.

Bij bedrijfspanden verplicht de verzekeraar vaak een actuele taxatie. De kosten voor zo’n taxatie zijn in de meeste gevallen voor rekening van de verzekeraar. Hierdoor heeft u een garantie tegen onderverzekering en komt u bij schade niet voor verrassingen te staan.

Advies

Aan de hand van de inventarisatie adviseren wij u in begrijpelijke taal over de meest geschikte verzekeringsproducten die aansluiten op uw situatie.

Selectie

Als onafhankelijk tussenpersoon beschikken wij over vergelijkingstools en productoverzichten van veel verschillende verzekeraars. Dit levert een goed beeld van alle mogelijke verzekeringsoplossingen. Wij selecteren de voor u passende verzekeringen niet alleen op de premie, maar ook op de inhoud van de diverse voorwaarden die gevoerd worden. In combinatie met onze expertise en branchekennis kunnen wij u een optimaal verzekeringspakket bieden.

Daarnaast hebben wij goed contact met medewerkers en vertegenwoordigers van veel verschillende verzekeringsmaatschappijen. Daardoor kunnen wij uw wensen zo goed mogelijk realiseren.

Informatievoorziening

Regels en wetgeving veranderen steeds, maar verzekeringen ook. Het is voor u niet te doen om overal van op de hoogte te blijven, doordat u niet beschikt over de relevante imformatiebronnen, u er geen tijd voor heeft of omdat u er gewoonweg geen interesse in heeft. Deze veranderingen kunnen echter wel mogelijke gevolgen voor u hebben. Wanneer dit het geval is, zullen wij u hierover tijdig informeren.

Daarnaast streven wij ernaar om onze zakelijke klanten jaarlijks te bezoeken voor een onderhoudsgesprek. Dit houdt in dat we de uw situatie met u doornemen en bekijken of we aan de hand van eventuele wijzigingen uw verzekeringsproducten dienen aan te passen. Zo kunt erop vertrouwen dat uw verzekeringspakket actueel is.

Wij houden u op de hoogte, maar wij vragen dit ook van u. Eventuele wijzigingen of aanpassingen vernemen wij het liefst zo snel mogelijk, zodat wij uw verzekeringen optimaal kunnen houden.

Ondersteuning

Wanneer u met schade te maken krijgt zullen wij voor u klaar staan. Wij onderhandelen namens u met de verzekeringsmaatschappij en we adviseren u bij de stappen die ondernomen moeten worden, zodat alle nare gevolgen van de schade zo snel mogelijk achter de rug zijn. Met een groot netwerk van schadeherstellers kunnen wij voor u een spoedig herstel van de schade bewerkstellen.

Meer informatie?

Heeft u vragen over uw huidige verzekeringen of bent u opzoek naar een nieuwe verzekering? Neem dan gerust contact met op met onze specialisten.

Brigit Hartman

Downloads Schadeformulieren

Kijk hier voor al uw schadeformulieren.