Particulier

Verzekeringen voor particulieren

Alle medewerkers van Premarce Advies zijn ervaren en gekwalificeerd in particuliere schadeverzekeringen. Zo kunnen wij u verzekeren van het best passende advies!

Wij onderhouden persoonlijk contact met onze klanten. Bij ons bent u namelijk een klant en geen nummer. Integriteit en transparantie staan bij ons in een hoog vaandel, wij zullen u dan ook alleen adviseren in úw belang.

Heeft u vragen over uw verzekering(en)? Ons team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar bij vragen, aanvragen, wijzigingen, aanpassingen, opzeggingen, oversluitingen van uw verzekering(en) en bij schade.

De toegevoegde waarde van Premarce Advies bij uw verzekeringen

Inventarisatie

Wij kijken naar uw wensen en situatie en zoeken voor u naar de verzekering die het beste bij u past. Als blijkt dat bepaalde verzekeringen in uw situatie overbodig zijn zullen wij u dit ook vertellen.

Advies

Aan de hand van de inventarisatie adviseren wij u in begrijpelijke taal over de meest geschikte verzekeringsproducten.

Selectie

Als onafhankelijk tussenpersoon beschikken wij over vergelijkingstools en productoverzichten van veel verschillende verzekeraars. Dit levert een goed beeld van alle mogelijke verzekeringsoplossingen. Wij selecteren de voor u passende verzekeringen niet alleen op de premie, maar ook op de inhoud van de diverse voorwaarden die gevoerd worden. In combinatie met onze expertise en branchekennis kunnen wij u een optimaal verzekeringspakket bieden.

Informatievoorziening

Regels en wetgeving veranderen steeds, maar verzekeringen ook. Het is voor u niet te doen om overal van op de hoogte te blijven, doordat u niet beschikt over de relevante imformatiebronnen, u er geen tijd voor heeft of omdat u er gewoonweg geen interesse in heeft. Deze veranderingen kunnen echter wel mogelijke gevolgen voor u hebben. Wanneer dit het geval is, zullen wij u hierover tijdig informeren.

Ondersteuning

Wanneer u met schade te maken krijgt zullen wij voor u klaar staan. Wij onderhandelen namens u met de verzekeringsmaatschappij en we adviseren u bij de stappen die ondernomen moeten worden, zodat alle nare gevolgen van de schade zo snel mogelijk achter de rug zijn. Met een groot netwerk van schadeherstellers kunnen wij voor u een spoedig herstel van de schade bewerkstellen.

Downloads Schadeformulieren

Kijk hier voor al uw schadeformulieren.

Meer informatie?

Heeft u vragen over uw huidige verzekeringen of bent u opzoek naar een nieuwe verzekering? Neem dan gerust contact met op met onze specialisten.

Rob ter Braak

609x0120-bewerkt