Verzekeringen

Waarom verzekeren via Premarce Advies

Wanneer u een mobiele telefoon wilt kopen kunt u kiezen uit tientallen verschillende modellen. Dit maakt het soms moeilijk om te kiezen. Wanneer u hierin achteraf dan de verkeerde keuze heeft gemaakt, is dit niet zo’n groot probleem. Bij een verzekering ligt dat anders. Als u namelijk niet goed verzekerd bent kan dit grote gevolgen hebben voor uw financiële toekomst.

Tegenwoordig is vrijwel alles te koop via internet, ook verzekeringen. Dat kan handig zijn, het is namelijk vaak met een paar muisklikken geregeld. Maar wanneer u schade krijgt staat u er alleen voor en helpt internet u niet. Wij helpen u wel. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het verhalen en behandelen van de schade.

Onze belangrijkste taken als uw tussenpersoon hebben wij hieronder vermeld.

Inventariseren

Wij kijken naar uw wensen en situatie en zoeken voor u naar de verzekering die het beste bij u past. Als blijkt dat bepaalde verzekeringen in uw situatie overbodig zijn zullen wij u dit ook vertellen.

Adviseren

Aan de hand van de inventarisatie adviseren wij u in een begrijpelijke taal over de meest geschikte verzekeringsproducten.

Selecteren

Als onafhankelijk tussenpersoon beschikken wij over vergelijkingstools en productoverzichten van veel verschillende verzekeraars. Dit levert een goed beeld van alle mogelijke verzekeringsoplossingen. Wij selecteren de voor u passende verzekeringen niet alleen op de premie, maar ook op de inhoud van de diverse voorwaarden die gevoerd worden. In combinatie met onze expertise en branchekennis kunnen wij u een optimaal verzekeringspakket bieden.

Informeren

Regels en wetgeving veranderen steeds, maar verzekeringen ook. Het is voor u niet te doen om overal van op de hoogte te blijven, doordat u niet beschikt over de relevante imformatiebronnen, u er geen tijd voor heeft of omdat u er gewoonweg geen interesse in heeft. Deze veranderingen kunnen echter wel mogelijke gevolgen voor u hebben. Wanneer dit het geval is, zullen wij u hierover tijdig informeren.

Ondersteunen

Wanneer u met schade te maken krijgt zullen wij voor u klaar staan. Wij onderhandelen namens u met de verzekeringsmaatschappij en we adviseren u bij de stappen die ondernomen moeten worden, zodat alle nare gevolgen van de schade zo snel mogelijk achter de rug zijn. Met een groot netwerk van schadeherstellers kunnen wij voor u een spoedig herstel van de schade bewerkstellen.

Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd in zowel particuliere als zakelijke schadeverzekeringen. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van het best passende advies!

Downloads

Schadeformulieren

Kijk hier voor al uw schadeformulieren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verzekeringsmogelijkheden voor u? Of wilt u meer weten over onze aanpak?

Stel uw vraag aan onze specialist.

 

Rob ter Braak

Brigit Hartman

Auto verzekeren

Eenvoudig uw auto aanmelden voor verzekering.
Ook mogelijk in het weekend!

Particuliere verzekeringen

Wij van Premarce advies hebben jarenlange ervaring met het verzekeren van particulieren. Onze no-nonsense aanpak geeft u een helder beeld van uw huidige situatie en de situatie nadat u uw verzekeringen via ons hebt afgesloten. Een goede verzekering moet niet alleen scherp geprijsd zijn, maar ook goede dekking bieden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Zakelijke verzekeringen

Niet ieder bedrijf is hetzelfde, daarom vergt het maatwerk om uw zaak en uzelf goed te verzekeren. Door onze ruime ervaring in zakelijke verzekeringen in vele diverse branches kunnen wij u helpen bij het inventariseren van de benodigde verzekering(en) en deze voor u realiseren tegen een scherpe premie met de best passende voorwaarden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?